162 szobánk nyugtató spa hangulattal, a bézs és a pezsgő elegáns színeivel, stílusos bútorokkal, extra méretű ágyakkal, bőrkanapéval, modern fürdőszobával várja vendégeinket. Az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával.
Szobáink 111 db superior szobával, 15 db exkluzív apartmannal, 16 db luxus superior szobával, 3 db de luxe szobával, valamint 14 db junior suite légkondícionált szobával szolgálja az Önök kényelmét. Családosok számára a superior, az apartman, illetve a junior suite szobáinkat ajánljuk.

Superior kétágyas szoba

Superior szobaSuperior szobáink tágas, kényelmes elhelyezést biztosítanak két fő számára, szükség esetén alkalmasak kisgyermek elhelyezésére is. Extra méretű bioággyal, direkt hívásos telefonnal, saját elegáns zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, minibárral, szobai internet elérhetőséggel, széffel, plazma TV-vel, rádióval és Pay-TV-vel felszereltek. A légkondicionált szobák egy részéhez erkély, ill. kihúzható bőr ülőgarnitúra is tartozik.

Luxus superior kétágyas szoba

Luxus superior szobáink a kényeztetésre, kényelemre és eleganciára vágyó vendégeink számára biztosítanak tökéletes környezetet a pihenéshez. A szoba bézs és pezsgő színeivel, extra méretű bio ággyal, modern, multifunkcionális pezsgőfürdővel felszerelt fürdőszobával és egy további fő elhelyezésére kényelmes kihúzható bőr ülőgarnitúrával hívogatja a látogatókat. A légkondicionált szobához tartozik továbbá: direkt hívásos telefon, minibár, bekészített törölköző, hajszárító, plazma TV, Pay-TV, rádió, szobai internet és széf. A szobák egy részéhez erkély is tartozik.

Exkluzív apartaman

exkluzív apartmanApartman szobáink kifejezetten családok számára kínálnak elegáns és otthonos elhelyezést, külön légterű hálószobával és nappalival továbbá teakonyhával. Apartmanjaink extra méretű bioággyal, direkt hívásos telefonnal, saját elegáns zuhanyzóval/káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, minibárral, szobai internet elérhetőséggel, széffel, plazma TV-vel, rádióval és Pay-TV-vel felszereltek. A légkondicionált szobákhoz kihúzható bőr ülőgarnitúra is tartozik.

De Lux Szoba

De Luxe szobáink tágasak ugyanakkor elegánsak, a külön légtérben elhelyezkedő hálószobának és nappalinak köszönhetően családok számára is kényelmes. Extra méretű bioággyal, direkt hívásos telefonnal, multifunkcionális pezsgőfürdővel beépített fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, minibárral, szobai internet elérhetőséggel, széffel, plazma TV-vel, rádióval és Pay-TV-vel felszereltek. A légkondicionált szobákhoz kihúzható bőr ülőgarnitúra is tartozik.

Junior Suite

junior suiteLegtágasabb, lakosztály típusú junior suite szobáinkban egy külön légterű hálószoba és egy nappali nagy családok elhelyezésére is kiválóan alkalmas. Junior suite-jeink extra méretű bioággyal, direkt hívásos telefonnal, saját elegáns zuhanyzóval és káddal vagy csak káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, minibárral, szobai internet elérhetőséggel, széffel, Plazma Tv-vel, rádióval és Pay-TV-vel felszereltek. A légkondicionált szobák nappalijához kihúzható bőr ülőgarnitúra is tartozik.